Höstterminen 2021

26 augusti, 2021 av Emma Nordenfjäll

Vecka 35 startar vi scoutterminen med flera nyheter i år:

Vi anpassar våra åldersgrupper till den mer vanliga åldersindelningen för scouter i Sverige. Detta betyder att spårarscout är du i åk 2-3, Upptäckarscout åk 4-5, Äventyrarscout åk 6-8 och Utmanarscout från åk 9.

Vi kommer bara kunna erbjuda ett mindre antal nya platser då flera av avdelningarna redan är fyllda. Vi kommer att erbjuda plats utifrån de intresseanmälningar som vi får in. Anmäl intresse via vår hemsida alno.scout.se. Gick ditt barn i scouterna förra terminen har de automatiskt kvar sin plats och man behöver inte göra en ny intresseanmälan. Samma dagar som förut gäller: Tisdagar eller torsdagar för Spårare (åk 2&3) och Upptäckare (åk 4&5) kl. 18.30 till 20.00. Äventyrare måndag samt Utmanare måndag eller tisdag får separat inbjudan. 

Bäverscouting: här tittar vi på lite olika lösning för att kunna möjliggöra scouting med start från åk 1. Om du som förälder vill vara med och hjälpa till så anmäl även de via hemsidan eller här på facebook så tar vi kontakt. Mer info kommer senare!

Scouthälsningar Alnöscoutkår