Spårare åk 2-3

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

Spårarscouterna har två olika grupper som har möten på olika dagar – tisdagar och torsdag. Man väljer alltså själv vilken som passar en bäst! Mötena är mellan 18.30 och 20.00 och är vanligtvis på scoutgården. Alla möten avslutas med fika: oftast macka och saft. För mer info så som program samt kontakt med ledare se respektive grupp på Facebook.

Tisdagsgruppen: https://www.facebook.com/groups/1756644351257005/

Torsdagsgruppen: https://www.facebook.com/groups/547465212656927