Bli scout i Alnö scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För att bli medlem i vår scoutkår fyller du i uppgifterna nedan. Fält som är markerade med * är obligatoriska. I fältet ”noteringar” vänligen skriv eventuella allergier.

Är du eller ditt barn intresserad utav att testa på vad scouterna innebär? Kontakta oss via mail (se länken ”kontakta oss” längst ned på sidan) eller på Facebook så guidar vi er till rätt åldersgrupp och till en dag där det finns lediga platser.